lauantai 30. kesäkuuta 2012

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Retro kylppäri - entinen kylppäri



Kylppäri oli ennen remonttia aika ärtsyn pinkki. Kattokin oli saman värinen. No ainakin olisi herännyt aina aamulla. Tässä kuvassa väri oikein korostuu. Amme on juuri poistettu. Päätimme siis (jälleen) jättää retroilun muille ja laittaa paikat uusiksi. Suihkun paikka vaihtui ja saatiin pesukonekin mahtumaan. Nykyään kylppärissäkin on vähän rauhallisempaa. Kuva nykyisestä kylpyhuoneesta täällä.

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Uusi matto!


Me ostettiin uusi matto. Ikeasta. Entinen karvamalli oli jo aikansa elänyt. Erittäin epäkäytännöllinen, jos sattuu olemaan yhtään tukkaa. Ja painava kuin mikä. Tämä uusi on juuri sopiva ja väriltäänkin raikas. Iso koko takaa sen, ettei (aikuiset) liukastele siihen. Johan minä tästä ehdin pitkään haaveilla. Onneksi se mahtui kuplan kyytiin, kun käytiin Kuopion Ikeassa.

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvää juhannusta!


Juhannuskokko ja kesäauto. Valmiina juhlimaan keskikesää yöttömässä yössä.

torstai 21. kesäkuuta 2012

Mänty-honka-petäjä-lattiat

Puhelimesta löytyi vielä kuvia remontista. Meillä on alkuperäiset mäntylattiat, joiden lakka oli tummunut punertavaksi. Lakka piti jyrsiä pois ja lattiat tasoittaa. Alta "löytyi" vaaleat mäntylankut. Ne sipaistiin värittömällä Osmo Colorilla pariin kertaan. Pehmeäähän tuo mänty on, mutta saapa se eläminen lattiassakin näkyä.

Uusi ja vanha lattia kohtaa

Näillä jyrryyteltiin menemään. Minä toimin johtotehtävissä.

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Scorchio!!!

Tänään oli hyvä päivä. Kävin aamulla torikahviossa teellä ja karjalanpiirakalla, vaikka satoi vettä. Epäilyistäni huolimatta hemoglobiini osoittautui normaaliksi. Sain töissä tyytyväiseltä asiakkaalta vilpitöntä palautetta. COSilta tuli paketti, josta valikoitui kaksi kivaa mekkoa. Ruokakokeiluni onnistui täydellisesti, ja illalla sain esseen valmiiksi.

Mutta vielä parempaa on, että huomenna on viimeinen työpäivä ennen kesälomaa!
Ensi viikolla taitaakin sitten olla pelkkää Scorchioo!!!


kukkia ja valmistumisia



Poikaystävä valmistui ja pidettiin juhlat. Sen jälkeen ollaan saatu nauttia kukkaloistosta melkein jokaisella ikkunalla.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tahaton blogitauko

Blogitauolla olen vieraillut valmistujaisjuhlissa ja järjestänyt sellaisia, käynyt kuplalla Kuopion Ikeassa, suorittanut melontakurssin, järjestänyt keskustelutilaisuuden työpaikalla, leiponut, pessyt ikkunoita ja siivonnut hulluna, piilotellut tavaroita vintille ja vasta sisustettuun kaappiin, tutustunut Instagrammiin, räpsinyt valokuvia, ajellut yömyöhään kuplalla grillille ja nauttinut valoisasta yöstä, ihastellut kukkia, tippunut tuolilta, nauttinut muiden tekemiä leivonnaisia, nauranut balettitunnilla, matkakuumeillut ja hymyillyt kesälle.






Blogitaukoa on myös pidetty täällä ja Instagrammista on innostuttu tuolla.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Elokuisena iltana kesämekossa



Törmäsin pinkkiin tunnelmakuvaan viime elokuulta. Ystäväni vietti tanssintäytteisiä 30-vuotispäiviä. Vettä tuli ulkona välillä kaatamalla, mutta sisällä vielä tanssittiin paljain jaloin kesämekoissa.

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Makuuhuoneessa Normilamppu


Makuuhuone sai valaisimekseen itsekoottavan Norm 69-valaisimen. Meille sattui ensiksi viallinen erä, jossa taitettavat muoviosat vain naksahtelivat rikki. Finnish Design Shopin asiakaspalvelu oli kuitenkin ajantasalla ja saimme uudet osat rikkinäisten tilalle. Lamppua oli mukava koota. Se kävi ihan askartelusta ja kaikki tarpeellinen tuli pakkauksessa mukana. Liimaa tms. ei tarvinnut käyttää.

On se kyllä hieno.

Tähän päättyy lamppusarjamme tällä kertaa.